Nerazvrščeno

Zakaj na “brazilko” pred dopustom?

depilacija pred dopustomŽenske smo rade urejene in to še posebej velja, ko smo bolj pomanjkljivo oblečene. Preden gremo na dopust, navadno izberemo nove kopalke, uredimo nohte, poskrbimo za kožo in seveda odstranimo dlačice. Če vse ostale stvari »zdržijo« celotni dopust, se dlačice ne dajo tako zlahka –  v primeru, da jih brijemo ali odstranjujemo s kremami, bodo namreč že naslednji dan silile na plano. Zato svetujemo, da se pred odhodom na morje odločite za depilacijo z voski, kar zlasti velja za intimne predele.

Z odločitvijo za brazilsko depilacijo, boste imele z dlačicami mir celotni dopust oziroma bo vaša koža ostala gladka 2 do 5 tednov. Prav tako se ne boste soočale s težavami, kot so nadležne bodeče dlačice, vsakodnevno britje ter vneta koža in rdeče pike, ki se še hitreje pojavijo, kadar je koža izpostavljena vročini. To so prednosti, ki odločno pretehtajo to, da se brazilske depilacije morda bojimo ali mislimo, da nam bo med depilacijo nerodno. Brez skrbi – kozmetičarke so pred vami na svoji delovni mizi videle že nešteto deklet in to jemljejo čisto enako, kot bi vam odstranjevale dlačice na nogah ali drugem predelu telesa. Tiste, ki še nimate te izkušnje, boste videle, da brazilka mine hitro (približno 30 min), kar se vam bo med pogovorom z vašo kozmetičarko zdelo še hitreje.

brazilkaPreden greste na depilacijo se je pametno odločiti, kakšno »frizurico« želite imate, ko boste odhajale iz salona. V Sloveniji se večina deklet odloča za »Hollywood« in »Brasilian« stil. Pri prvi izbiri se odstrani vse dlačice, pri drugi pa se ohrani tanka črta. Za kakršnokoli obliko se boste odločile, je dobro, da o svojih željah kozmetičarki poveste že v začetku, da vam ne bodo odstranila preveč – brazilska depilacija v osnovi namreč pomeni, da vam bodo odstranili vse dlačice.

Priporočljivo je, da se za brazilko odločite 2-3 dni pred odhodom na morje. Če se za tovrstno depilacijo odločate prvič, je dobro, da od zadnjega britja mine nekje med 10 in 14 dni in so dlačice dovolj dolge. Za ostale je na depilacijo smiselno hoditi enkrat na mesec. Kako se pripraviti na brazilsko depilacijo z optimalnimi rezultati si lahko preberete tukaj.

Če še nimate izbrane kozmetičarke ali razmišljate o zamenjavi salona, vam svetujemo, da preizkusite kakšnega od Lycon certificiranih salonov. Za Lycon salone velja, da imajo opravljene posebne strokovne tečaje in s tem pridobljena vsa znanja, ki so potrebna za visoko kvalitetno depilacijo. Posebna Lycon tehnika vam bo zagotavljala visoke higienične standarde, v primerjavi z drugimi voski kar do 70 odstotkov manj bolečine, rdečica bo zanemarljiva, koža pa bo vedno ostala nepoškodovana. Lycon bo poskrbel, da se boste na dopustu počutile lepe in samozavestne – preizkusite, ne bo vam žal.

Želimo maksimalno lep dopust!

0