Nerazvrščeno

Vodič po depilaciji z Nino Jordan, ekskluzivno zastopnico za Lycon Slovenija in Lycon Hrvatska

Dlačice so ena tistih stvari, ki jih – zlasti dekleta – po navadi želimo v čim manjši meri. Obstaja več načinov odstranjevanja, vsak od njih pa ima svoje pluse in svoje minuse. Ena najbolj popularnih tehnik je vsekakor depilacija z voski, saj omogoča, da dlačice odstranimo s korenino vred, občutek gladkosti pa traja tudi do 6 tednov. Saj veste, brijemo se pa lahko kar vsak dan. 😉

Ko odkljukamo, kateri način odstranjevanja dlačic bomo izbrale pa se pred nami odpre novo vprašanje – naj grem na depilacijo v kozmetični salon ali naj se poskušam podepilirati kar sama doma?

 

Pa če smo še vedno trmaste in vztrajamo, da bomo raje poskusile same doma? Najbrž se nam ne more zgoditi nič hudega?

 

 

Hmm, morda je res boljše, da se odločimo za obisk salona, kjer se bomo zaupali v skrb profesionalcem. V salonih z Lycon certifikatom ste lahko prepričani, da boste v res sposobnih rokah. Vsi Lycon specialisti grejo namreč čez izobraževanje, na katerem se naučijo vse o Lycon voskih, posebni Lycon tehniki depiliranja in visokih higienskih standardih. Slednji so zlasti pomembni pri depilaciji intimnih delov …

Ok, zdaj ste se najbrž že prepričale, da je obisk Lycon salona pravilna izbira. Je za to potrebna kakšna posebna priprava?

 

 

Tako, zdaj smo pripravljene! In veste, kaj je najbolj fino? Prepričane smo lahko, da bo Lycon specialist uporabil najboljši vosek za nas! Se vam zdi smiselno, da za vsak del telesa uporabimo enak vosek? Da se z debelejšimi dlačicami spopademo na enak način kot tanjšimi? Bo vosek ustrezal občutljivi koži? Lycon ima vedno pravi odgovor, saj imajo voski različne lastnosti in zato vedno lahko izberemo vosek, ki ustreza določenemu tipu dlačic in mestu depiliranja.

 

 

Juhej, zdaj smo zdepilirane. Koža je gladka, rdečica minimalna, bolelo pa je do 70% odstotkov manj kot z voski, ki ste jih preizkusile do sedaj!

Poiščite Lycon salon v vaši bližini in preizkusite vosek, za katerega se je vredno sleči! 🙂

1