Sistem za voskanje LYCON

LYCON ni le vosek, ampak je sistem za voskanje! Kozmetičarke lahko izberejo vosek, ki najbolj ustreza stranki oziroma njenemu tipu kože, in področje, ki ga bodo voskale, zato lahko vsakič dosežejo najboljše rezultate.

Kaj voske LYCON loči od ostalih voskov?

Klik na plus za odgovor

 • So zelo nežni.
 • Na koži ne puščajo lepljivih ostankov.
 • Nanašajo se v zelo tankih plasteh, zato so izjemno varčni.
 • Z enim 1-kilogramskim lončkom lahko opravite 36 depilacij nog do kolen, z 800-gramskim lončkom pa 28 depilacij nog do kolen.
 • Odstranjujejo komaj 2-3 milimetre dolge dlake in daljše dlake tudi.
 • Nekateri voski LYCON so prozorne barve, drugi pa barvni. Barvni vosek za odstranjevanje s trakovi vsebuje titanov dioksid, zaradi česar je za kožo še bolj nežen.
 • Večina voskov LYCON je narejenih iz borove smole.
 • Nekateri voski LYCON so narejeni iz sintetične smole. To so voski za odstranjevanje s trakovi LYCOtec White in LYCOtec SuperBerry. Ti prav tako vsebujejo titanov dioksid in so za kožo zelo nežni. S kože gredo z neverjetno lahkoto, ne puščajo lepljivih ostankov in so še posebno nežni in prijazni do kože.
 • Nekateri voski LYCON za odstranjevanje s trakovi vsebujejo mineral sljuda, ki ni le lep in bleščeč, pač pa so zaradi njega tudi voski manj lepljivi in bolj nežni.

 • Imajo zelo nizko delovno temperaturo, zato na koži niso vroči (večina voskov drugih blagovnih znamk je precej vročih, zato na koži pogosto puščajo zelo pekoč občutek).
 • Ker imajo nizko delovno temperaturo, jih lahko na isto mesto nanesete 5- do 6-krat, ne da bi stranko pri tem peklo oziroma bi ji to razdražilo kožo. To je še posebej pomembno pri voskanju občutljivih predelov, kot so obraz, pazduhe in intimni deli oziroma pri bikini ali brazilskem voskanju. Z večino voskov drugih blagovnih znamk tega ne morete početi. Vosek lahko nanesete le enkrat in če po tem na koži ostanejo še kakšne dlačice, bodisi ostanejo tam ali pa jih mora kozmetičarka odstraniti s pomočjo pincete.
 • Topli voski LYCON odstranjujejo tudi komaj 1 mm dolge dlake. Ni vam jih potrebno puliti s pinceto oziroma jih po uporabi voskov LYCON ostane le malo. Puljenje dlačic s pinceto je dolgotrajno in boleče, zato se temu lahko izognete v celoti oziroma vsaj v 95 % primerov.
 • Učinki uporabe voskov LYCON so dolgotrajnejši ravno zaradi tega, ker z njimi lahko odstranite tudi zelo kratke dlake.
 • Topli voski LYCON so zelo nežni.
 • Večino strank preseneti prav dejstvo, da je depilacija z voski LYCON tako neboleča.
 • Pri večini ljudi po njihovi uporabi koža ni pordela. In tudi če se pojavi rahla rdečica, koža ni razdražena, rdečica pa hitro izgine.
 • Izbirate lahko med pestro paleto voskov, ki so si med sabo zelo različni. Kozmetičarke tako lahko izberejo vosek, ki najbolje ustreza stranki oziroma dolžini in jakosti njenih dlak.
 • Nekateri voski LYCON so bolj prozorne barve, podobni gelu, narejeni pa so iz borove smole. Marsikateri ima blažilne in pomirjujoče aromaterapevtske sestavine. Nekateri topli voski LYCON vsebujejo tudi titanov dioksid; ti voski niso podobni gelu in nimajo tako prozorne barve. Titanov dioksid na kožo učinkuje pomirjujoče, zato so ti neprozorni voski LYCON še posebno nežni in več kot primerni za uporabo na občutljivih predelih. Večina toplih voskov LYCON vsebuje aromaterapevtske sestavine za še bolj pomirjujoče in blažilne učinke med voskanjem.

Vsi topli voski LYCON odstranjujejo tudi komaj 1 mm kratke dlake in prav vse lahko na pravkar povoskano kožo nanesemo 5- do 6-krat. Koža pri tem ne bo razdražena, ne bo se luščila, prav tako pa na njej ne bo modric ali rdečice. Pomembno je le, da vsakič pred uporabo vročega voska na kožo nanesemo olje LYCON Pre-Waxing Oil. Če želite na predele, ki ste jih ravno povoskali, ponovno nanesti vroč vosek, morate prav tako pred tem vedno najprej nanesti olje LYCON Pre-Waxing Oil.

Čeprav so vsi topli voski LYCON po učinkovitosti enaki, obstaja ena izjema. Če ima stranka zelo močne in kratke dlake, potem je bolje uporabiti gelu podobne (prozorne) voske LYCON, saj so močnejši.

Topli vosek LYCOjet je na voljo v različici Lavender ali Desert Rose. Uporablja se tako kot vsi topli voski LYCON, le da je bolj ekonomičen. Nanaša se ga namreč v tankih plasteh, ki so 1/3 plasti drugih toplih voskov. Prav tako je zelo močan. Je gelu podoben vosek, zato je odlična izbira takrat, ko želite odstraniti kratke dlake na večjih površinah kože. Kadar denimo topli voski za odstranjevanje s trakovi ne morejo odstraniti kratkih dlak na nogah, potem uporabite LYCOjet. Voskanje bo tako strokovno opravljeno in velika verjetnost je, da boste odstranili vse dlačice, to pa bi tudi moral biti cilj vsake profesionalne kozmetičarke pri vsakem voskanju.

Pomembno je tudi, da pred vsakim voskanjem z voski LYCOjet kožo zaščitimo z oljem LYCON Pre-Waxing Oil. Če želite na isto mesto ponovo nanesti vosek LYCOjet, morate prav tako pred tem ponovno kožo namazati z oljem LYCON Pre-Waxing Oil.

Ti so narejeni iz drugačnih sestavin in so fantastična izbira za vse kozmetičarke, ki še nikoli prej niso uporabljale toplih voskov. So precej bolj enostavni za uporabo in odstranjujejo tudi komaj 1 mm dolge dlake. Na isto mesto jih lahko nanesete 5- do 6-krat. Pri tem upoštevajte le to, da pred prvim nanosom oziroma pred ponovnim nanosom vročega voska LYCOtec na isto mesto na kožo najprej nanesete olje LYCON Pre-Waxing Oil.

Vsebujejo titanov dioksid in so zelo nežni za kožo. Narejeni so zato, da se jih nanaša v tankih plasteh. če ima torej stranka na nogah kratke dlake, jih lahko takoj odstranite z voski LYCOtec in vam ni treba za to uporabiti voskov v trakovih. Voskanje z voski LYCOtec je zelo higienično in enostavno.

Obstaja pestra paleta različnih vrst čudovitih in nežnih voskov: vosek za odstranjevanje s trakovi, topel vosek, LYCOjet, LYCOtec, LYCOdream in še več drugih negovalnih izdelkov za pred in po voskanju. Zaradi njih je voskanje z voski LYCON prijetna izkušnja.