Nina Jordan

Nina Jordan je lastnica in direktorica podjetja Estrada d.o.o., ki je ekskluzivni distributer za prestižne avstralske voske LYCON v Sloveniji. Je tudi vodja izobraževanj za delo z voski LYCON, znanje za delo z njimi pa ji je predajala sama Lydia Jordane, ustanoviteljica podjetja LYCON Cosmetics.

Po enajstih letih dela na kozmetičnem področju se je skozi prakso seznanila z različnimi voski, ki pa niso vedno dali željenih rezultatov. Zato je dolgo časa iskala vosek, ki bi bil za njene stranke bolj prijeten in bi povzročal manj neprijetnih stranskih učinkov kot so posneta povrhnjica, pekoč občutek na koži in podobno. Voski, ki so končno izpolnili njena pričakovanja, so bili voski LYCON.

Po številnih izobraževanjih se je do potankosti seznanila z izdelki blagovne znamke LYCON, zato lahko svojim strankam zagotovi depilacijo z vrhunskimi in dolgotrajnimi rezultati tako, da izbere vosek ali kombinacijo voskov, ki najbolj ustrezajo strankinemu tipu kože, jakosti in dolžini dlačic ter vrsti depilacije, ki jo stranka želi.