Izobraževanja

LYCON je več kot samo vosek. LYCON je sistem za voskanje. Naši strokovni tečaji voskanja ponujajo najbolj kakovostna izobraževanja, kjer se seznanite s sistemom LYCON in se naučite, kako najbolje izkoristiti vse prednosti voskov LYCON.

Voski LYCON so namenjeni izključno za uporabo v salonih. Gre za sistem voskanja, ki poleg voskov, vključuje tudi paleto izdelkov za nego kože pred in po depilaciji. Ker gre za popolnoma nov pristop k depilaciji, zato je za učinkovito uporabo LYCON izdelkov, potrebno strokovno izobraževanje, na katerih boste pridobili vsa ustrezna znanja.

Individualni izobraževanje je sestavljeno iz teoretičnega in praktičnega dela. V sklopu celotnega izobraževanja vam bomo predstavili:

  • posamične voske in njihove lastnosti;
  • posebno tehniko nanosa, ki je obvezna za pravilno izvedbo in s tem zagotovitev obljubljenih rezultatov;
  • izdelke za pred in po depilaciji oziroma kako jih uporabljati, da boste pri depilaciji z voski LYCON dosegli najboljše možne rezultate;
  • higienske standarde, ki jih je pri delu z voski LYCON potrebno upoštevati, da bo depilacija za vaše stranke resnično vrhunska izkušnja.

Približno mesec dni po izobraževanju sledi izpit. Po uspešno opravljenem izpitu boste prejeli certifikat, ki velja kot potrdilo, da poznate vse tehnike in metode dela z voski LYCON. Avtomatsko vas bomo vključili tudi na naš ekskluzivni seznam certificiranih kozmetičnih salonov LYCON. Članstvo na tem seznamu vam omogoča udeležbo na naših osvežitvenih seminarjih, kjer vas bomo seznanili z vsemi novimi izdelki LYCON in poskrbeli za to, da bo tudi vaše osebje, ki uporablja voske LYCON, za delo z njimi maksimalno usposobljeno. Po obisku naših nadaljevalnih tečajev vam bomo podelili certifikat s področja napredne depilacije, ki bo predstavljal dodatno garancijo tako za vas kot za vaš salon.

Se želite dogovoriti za izobraževanje ali bi želeli vedeti še kaj o sistemu voskanja LYCON? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Za vse, ki se z voski LYCON srečujete prvič, imamo pripravljen celovit seminar o voskanju, ki vam ponuja odlično izhodišče za delo v tej industriji. Po opravljenem izobraževanju pridobite povsem veljaven in v lepotni industriji priznan certifikat.