Nerazvrščeno

Vas zmrazi, ko slišite besedo brazilka?

Vas zmrazi, ko slišite besedo brazilska depilacija?? Slabe izkušnje ali strah, ker ste slišali, da boli Pozabite! Skrbno izbran sistem voskanja LYCON, zagotavlja kar do 70% manj bolečo izkušnjo in daje rezultate s katerimi se britvica ne more meriti! Za vas smo pripravili nekaj izkušenj uporabnic Lycon voskov, ki vam bodo odgovorila na nekatera vprašanja v zvezi z depilacijo.

 
Tina G.

Moje izkušnje z brazilsko depilacijo Lycon so več, kot samo pozitivne. Preden sem zanjo zbrala pogum sem se namreč brila. Po britju sem vedno dobila izcedek in srbečico čeprav sem vsakič vzela novo britvico. No teh težav nimam več! Z depilacijo so vse težave izzvenele. Ko sem ginekologinjo vprašala ali je možno, da se je stanje z depilacijo izboljšalo, mi je samo prikimala. Lycon voski in depilacija so res zakon!

 
Anita B.

Moja prva depilacija z Lyconom je bila neverjetna. Zelo sem navdušena in vesela, da sem zbrala pogum in ponovno probala. Pred tem sem bila na večih depilacijah in večkrat sem krvavela, bila zatečena, bolelo je za znoret, zato se mi je depilacija tudi malo zamerila.

Lycon depilacija pa je res to, kar predstavlja. Bolečine skoraj da ni, niti kapljice krvi in po tretmaju je bil občutek tak, kot da sploh nisem bila na depilaciji. Kožo imam tako gladko kot “dojenčkova ritka”.

Resnično priporočam vsem, ki ste imele enako slabe izkušnje, da probate in preverite same! Vesela sem, da sem to spoznala in Hvala!

 
Tina T.

Lycon JE NAJBOLJŠI VOSEK!!!!! Neboleče odstranjevanje daljših in prav tako krajših dlačic po celem telesu in celo po obrazu. Brez neprijetne rdečice in s prijetnim vonjem!!! Priporočam ga prav vsem, tudi najobčutljivejšim…

 
Anja M.
Danes je bila to zame prva depilacija z Lycon voski, vendar zagotovo ne zadnja!
V salonu, ki sem ga obiskala je bilo osebje zelo prijazno, strokovno in zna pomiriti še tako živčno stranko. Postopek na razumljiv način razložijo ter se ga lotijo umirjeno in natančno. Najlepša hvala in voski Lycon so zakon! Zagotovo se je vredno sleči za njih.

 
Adelisa K.
Lycon depilacijo priporočam vsem, ki imajo težave z močno poraščenostjo in občutljivo kožo saj je takšna depilacija z bolj kakovostnim voskom nežnejša do kože in tudi bolj učinkovita. Da ne omenjam prijetnega vonja pri izbirah Lycon voska. Postopek je manj boleč kot pri drugih depilacijah.

 
Ana P.
Lycon je zakon. Imam srečo, da ga moja kozmetičarka uporablja. Rezultat = lepša koža (brez rdečih pikic). Reakcije moje občutljive kože so zdaj preteklost!

 

 

Rezultat depilacije z voski Lycon je minimalna rdečica in svilnato gladka koža.
Vsi saloni, ki uporabljajo voske Lycon so poznavalci pravilne tehnike nanosa voska ter spoštujejo visoke higienske standarde, ki so zagotovilo za varno, profesionalno in prijetno depilacijo brez poškodb kože.
Še nimaš svojega LYCON SPECIALISTA?
Izberi ga na tej povezavi  http://lycon.si/certificirani-saloni2/

2