Voski LYCON v lepotni industriji že vrsto let veljajo za crème de la crème med voski in so prva izbira najboljših salonov v številnih državah sveta. Narejeni so iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami, tako voski LYCON zaradi svoje neprekosljive kakovosti uživajo neprimerljiv ugled.

NAREJENO V AVSTRALIJI.

Že od leta 1978 iz Brisbanea.

NETESTIRANO NA ŽIVALIH

Nikoli nismo testirali na živalih in tudi nikoli ne bomo!

LYCON GARANCIJA

Ustvarjen z najkakovostnejšimi sestavinami.

NAJDI SVOJ NAJBLIŽJI CERTIFICIRAN LYCON SALON

Mnenja strank

Preberite si kaj o nas menijo naše stranke.

No, takole … Po dobrih štirih letih sem tudi jaz preizkusila depilacijo z voski Lycon in moram reči, da je res neboleča. Pri Nini v salonu Jordan poskrbijo za res higiensko voskanje. Nina za vsak nanos voska uporabi novo palčko, kar zmanjšuje možnost različnih okužb. Poleg tega imajo več različnih voskov za različne tipe kože. Tako da jaz vsem, ki so občutljive kot jaz, toplo priporočam depilacije z voski Lycon.

Nataša stranka

Sama spadam med ljudi s precej nizkim pragom bolečine, zato je bila zame depilacija vedno nočna mora, pa tudi moja koža se na vosek ni odzivala najbolje – pordelost, vnetost, pekoč občutek. Skoraj sem bila že na tem, da se vrnem k moji stari preverjeni metodi pene in britja, potem pa sem preizkusila Lycon, ki je mojo izkušnjo popolnoma spremenil. Hitra in skoraj neboleča depilacija, koža pa mehka in voljna. Danes sem zadovoljna uporabnica Lycona že skoraj 1 leto in ga ne bi zamenjala za nič na svetu.

Špela Ljubljana
“ Lycon depilacija je kot vožnja s Ferrarijem “ Jaz mojim strankam rečem: v Ferrari se usedeš, zapelješ in te sam prepriča , enako je z Lycon depilacijo… jo sprobaš in te sama očara.
Maja Muren lastnica MM lepotni studio
  • Nataša stranka
  • Špela Ljubljana
  • Maja Muren lastnica MM lepotni studio
product-range-banner