Topli voski

Grid List

Prikaz vseh 9 rezultatov

Apricot hot wax

Apricot hot wax

Eden izmed prvih Lyconovih voskov. Izjemno nežna in hkrati močna formula, ki kožo med depilacijo tudi neguje. Idealen za depilacijo obraza, vratu, pazduh in intimnih predelov.
Na voljo v 1kg embalaži.

Aloe Vera Hot Wax

Aloe Vera Hot Wax

Odličen za depilacijo obraza, vratu, pazduhe in intimnih predelov. Hladilne in pomirjujoče lastnosti aloe vere nudijo izjemno prijetno depilacijo, ter kožo naredijo svilnato.

ACTIVE GOLD Hot Wax

ACTIVE GOLD Hot Wax

ACTIVE GOLD Hot Wax – ekonomična mešanica z visoko kakovostnimi naravnimi sestavinami. Brez dišav in barvil, odlična za občutljivo kožo, namenjena za brazilsko depilacijo, pazduhe in obraz.

SoBerry Delicious Hot Wax

SoBerry Delicious Hot Wax

Živahno roza, super kremast in z vonjem, da bi ga najraje pojedli! Vsebuje unikatno tehnologijo titanovega dioksida ter je posebno nežen in primeren za občutljiva področja. Popolna izbira za brazilsko depilacijo.

Na voljo v 1 kg embalaži.

Sunshine Hot Wax

Sunshine Hot Wax

Ekonomična mešanica, ki vsebuje visoko kvalitetne naravne sestavine. Ne vsebuje nikakršnih dišav in barvil, zato je odlična izbira za vse, ki imajo občutljivo kožo. Naraven in nežen dotik, ki učinkovito odstrani dlačice ter kožo naredi gladko in mehko.

Na voljo v 1 kg embalaži.

Manifico Hot Wax

Manifico Hot Wax

Vosek, narejen posebej za mogočne moške in njihovo občutljivo kožo. Formula vsebuje enkratno tehnologijo Lycon s titanovim dioksidom, avstralsko sandalovino, izvlečki kamilice in mineralom sljuda. Zaradi vseh teh sestavin je MANifico ultimativni vosek za močne dlake in občutljivo kožo. Odstranjuje celo dlake dolge komaj 1 milimeter, zato je odlična izbira za moške brazilke, čeprav nanj prisegajo tudi ženske.

Na voljo v: 1 kg embalaži

SoYummy Hot Wax

SoYummy Hot Wax

čokoladna poslastica, pri kateri vam ni treba šteti kalorij! Vsebuje železov oksid in mineral sljuda. Ker je skrajno nežen, je primeren za vse vrste voskanj, tudi za brazilsko voskanje.

Na voljo v: 1 kg embalaži

Rosette Pastel Hot Wax

Rosette Pastel Hot Wax

Nova, izboljšana formula

Ta vrhunski vosek v roza barvi z dodanimi izvlečki vrtnice in kamilice vključuje najnovejšo enkratno tehnologijo LYCON s titanovim dioksidom. Odlična izbira za voskanje najbolj občutljivih delov telesa – še posebej primeren za voskanje na brazilski način.

Na voljo v: 1 kg embalaži

LYCOtec White Hot Wax

LYCOtec White Hot Wax

Nova generacija visokotehnoloških, izjemno prožnih in močnih belih voskov. Vsebuje kokosovo olje in enkratno tehnologijo LYCON s titanovim dioksidom, katere rezultat je izjemno nežen in gladek vosek, primeren za delo na nizkih temperaturah. Je odlična izbira za vse, ki si želijo profesionalnega in praktično nebolečega voskanja. Več kot primeren za voskanje na brazilski način.

Na voljo v: 500 g embalaži