Tekoči voski za odstranjevanje s trakovi

Grid List

Prikaz vseh 5 rezultatov

MANifico Strip Wax

MANifico Strip Wax

Svetleča in nelepljiva formula s pomirjujočo kamilico, mineralom sljuda in avstralsko sandalovino poskrbi za nežnost depilacije.

Active Gold Strip Wax

Active Gold Strip Wax

Svetleč kot zlato odstrani dlačice učinkovito, nežno in hitro. Vsebuje pomirjujočo kamilico in mineral sljuda, ki poskrbi za nežnost depilacije. Za vrhunsko depilacijo je potreben že zelo tanek nanos, vosek pa se ne lepi na kožo in tako ne povzroča neprijetne bolečine pri depilaciji.

Na voljo v 800 ml embalaži.

SoBerry Delicious Strip Wax

SoBerry Delicious Strip Wax

Z omamnim vonjem jagode in dodanim lesketajočim se mineralom sljuda ta čudoviti vosek hitro in nežno odstranjuje vse dlake, pri tem pa se ne lepi na kožo in je ne poškoduje.

Na voljo v: 1 L embalaži

LYCOtec Superberry Strip Wax

LYCOtec Superberry Strip Wax

Vosek v trakovih s titanovim disoksidom, mineralom sljuda in čudovitim vonjem jagodičevja. Z njim je voskanje prava fantazija. Na kožo se nanaša v zelo tankem sloju in po voskanju ne pušča lepljivih sledov. Je zelo nežen za kožo in ne povzroča rdečice. Primeren je za uporabo na večjih površinah kože kot so noge, roke, prsni koš in hrbet, popolna izbira pa je tudi za voskanje občutljivih in intimnih predelov, npr. za brazilsko depilacijo.

Na voljo v: 800 ml / 1 L embalaži

LYCOflex Vanilla Strip Wax

LYCOflex Vanilla Strip Wax

Super kremast in skrajno nežen vosek z aromo vanilije in enkratno LYCON tehnologijo titanovega dioksida. Popolna izbira za občutljivo kožo.

Na voljo v: 800 ml embalaži