Izdelki za pred in po depilaciji

Grid List

Prikaz vseh 5 rezultatov

Wax Solvent

Wax Solvent

Topilo za vosek Lycon Wax Solvent hitro in učinkovito raztaplja vse vrste voskov z oblačil, grelcev za voske, spatul, pohištva, delovne opreme, preprog in tal. Prihrani čas pri čiščenju in prijetno diši.

Na voljo v : 125 ml in 500 ml embalaži

Tea-Tree Soothe

Tea-Tree Soothe

Z izvlečki čajevca, vrtnice in kamilice

Lahek, vlažilen in pomirjujoč losjon za uporabo po vročem voskanju in voskanju s trakovi. Vsebuje olje čajevca, ki je znano po svojih antibakterijskih lastnostih.

Na voljo v: 500 ml embalaži

Pre-Waxing Oil

Pre-Waxing Oil

Z oljem mareličnih pečk, jasminom in kamilico

Enkratno olje za pred voskanjem LYCON vsebuje hranljiva esencialna olja, s pomočjo katerih učinkovito mehča kožo in jo pripravi na vse vrste toplega voskanja z izdelki LYCOjet. Olje za pred voskanjem preprečuje lepljenje voska na kožo. Ker se vosek prime zgolj dlak, ne poškodujemo kože, zato je voskanje prijetno, čisto in učinkovito.

Na voljo v: 500 ml embalaži

Perfect Finish

Perfect Finish

Z aromo marelice, sladkega mandlja in sivke

Olje, ki je namenjeno uporabi po končanem voskanju, odstranjuje lepljive ostanke, ki ostanejo po voskanju s trakovi. Hkrati tudi pomirja in vlaži kožo.

Na voljo v: 500 ml embalaži

Lycotane Skin Cleanser

Lycotane Skin Cleanser

Z aromo jasmina in kamilice.

To lahko, osvežilno čistilo je namenjeno uporabi pred voskanjem obraza oziroma telesa. S kože učinkovito odstranjuje vso površinsko maščobo, znoj, nečistoče, ličila in ostanke krem.

Prav tako je pomembno, da ga uporabite po koncu voskanja, saj čisti kožo in pomaga zapirati mešičke dlak.

Na voljo v: 500 ml embalaži